Lucija, 24 godine, Rijeka

napaljena i seksi devojka

Uvijek napaljena i vrela

Zanimanje: Blagajnica

O sebi: Imam završenu trgovačku školu. Radim u kao blagajnica i šefica smjene. Unaprjeđena sam zbog očitih kvaliteta koje imam.

Nisam imala pojma o tome koliko sam privlačna i seksi sve dok se nisam zaposlila u supermarketu i počela svakodnevno da dobijam ceduljice od muškaraca sa njihovim brojevima telefona. Pored broja telefona obično mi napišu i neki kompliment tipa, kako sam zgodna, jebozovna, kako imam lijepe grudi i šta bi mi sve radili u skladištu.

Moram priznati da kad god čujem takav kompliment, gaćice mi se odmah navlaže i počnem da zamišljam nečije ruke kako miluju moju vlažnu pičkicu. Ponekad sam suviše slobodna i bezobrazna.

Stalno razmišljam o seksu. Od trenutka kad otvorim oči pa sve dok ne zaspim navečer. Ni sama neznam kako to da sam uvijek napaljena. Ponekad sam na poslu toliko napaljena da svaku pauzu iskoristim trljajući picu u WC-u, kako bih mogla da izdržim smjenu. Znam, malo je čudno, ali šta ima lošeg u tome?

Volim: Nije mi toliko važno koliki ti je, već koliko ti je čvrst. Ful me napali kad u ruci osjetim njegovu čvrstinu. Onda totalno podivljam i mogla bih cijelu noć da ga jašem dok mi grickaš bradavice.

Ako voliš hotlajn razgovore, nazovi me i pokaži mi kako da zajedno dođemo do vrhunca.

Pozovi me (iz Srbije) na broj
0906/400-095
– Cena 120 din/min
opcija 83

Ako si sada na telefonu, pozovi me klikom na slušalicu:

Pozovi me (iz Republike Srpske) na broj 094/593-069
opcija 83

Ako si sada na telefonu, pozovi me klikom na slušalicu:

Pozovi me (iz Hrvatske) na broj 064/605-069
opcija 83

Ako si sada na telefonu, pozovi me klikom na slušalicu: