Uputstvo

Da biste pozvali devojke i pričali sa njima kada god vi to poželite, potrebno je da zovete iz SRBIJE sa fiksnog ili mobilnog telefona. Podržane mobilne mreže su MTS i Vip.

Pozovite broj 0906/400-095 i kada se veza uspostavi govorni automat će vam dati da izaberete sa kojom devojkom želite da razgovarate. Unesite broj koji pripada određenoj devojci i centrala će vas spojiti sa njom.

Primer: Ako želite da kontaktirate Mitru, pozovite 0906/400-095, a zatim na telefonu pritisnite taster 31 i centrala će vas spojiti sa Mitrom. Ako želite da kontaktirate Cecom, taster 43 itd.

Sa njima možete da pričate o apsolutno svemu. Ovo je hotline telefonski seks. Podrazumevaju se prljavi seks razgovori.

Neke od njih vole da vode seks preko telefona. Izađite im u susret, a i one će vama u vašim kasnijim željama.

Biće Vam zabavno, zanimljivo i orgazmično 😉 One su tu zbog Vas. Nemojte da se stidite. Tražite od njih šta god poželite 😉

Cena razgovora sa PDV-om je 60 din za pola minuta odnosno 120 din za jedan minut. Cena važi za fiksne telefone i mobilne mreže MTS i VIP.

Razgovor se plaća putem telefonskog računa na kraju meseca.

Ako vam je bilo šta nejasno, slobodno nas kontaktirajte. Za kontakt, kliknite ovde.

Korišćenjem ovog servisa, slažete se sa “Uslovima korišćenja sajta“. Pružalac usluge, u ovom slučaju sajt Djavolice.com ni u kom slučaju ne snosi odgovornost za eventualno nerazumevanje uslova korišćenja od strane korisnika.

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje vezano za rad sajta, KLIKNITE OVDE da nas kontaktirate.