Ceca, 32 godine, Novi Sad

silikonska plavuša starleta Novi Sad

Starleta za seks

Zanimanje: Starleta

O sebi: U kraju me stalno prozivaju da sam kurva, da sam ovo, da sam ono. Kažu, kakvo je to zanimanje starleta? Jeste zanimanje i to veoma isplativo. Lepo sam se snašla u životu i to sve dugujem poslu kojim se bavim. Baš me briga šta drugi pričaju o meni. Zavisni i ljubomorni ljudi. Meni je super, a to je bitno.

Fantastično izgledam. Puno novca sam uložila u svoj izgled. Prvi silikoni su bili dosta manji od ovih. Shvatila sam da su mi potrebne veće grudi i otišla sam na drugu operaciju. Ova veličina mi odgovara. Prelepe su i dovoljno velike.

Imam filere u usnama. Volim punije usne. Moje prirodne nisu bile ovako lepe. Korigovala sam nos, bradu i jagodice. Sve što vidite na meni dugujem svom plastičaru. Sve osim zgodnog tela. To je genetika. Sledeće što planiram da uradim je guza. Potrebna mi je veća guza jer prirodnim putem ne mogu da dođem do veće guze.

Inače sam nudista. Kad sam sama kući, šetam se gola po stanu. Odeća je ionako suvišna. Prija mi kad sam gola.

Volim: U krevetu volim potentne muškarce sa velikom batinom. Ne bih da objašnjavam zašto volim veliki k… Mislim da svaka devojka voli da je što veći i da može što dublje da uđe. Kao što muškarci vole veliku guzu i grudi, tako i mi volimo veliki kurac.

Volim da se slikam gola tokom seksa. Uzbuđuje me kad se momak i ja slikamo ili snimamo tokom seksa pa posle gledamo te snimke. Naravno, to ne objavljujem na internet. Snimci su samo za ličnu upotrebu.

Ako si obdaren, pozovi me na moj hotlajn broj i reci mi kako bi me odvalio od seksa.

Pozovi me (iz Srbije) na broj
0906/400-095
– Cena 120 din/min
opcija 103

Ako si sada na telefonu, pozovi me klikom na slušalicu:

Pozovi me (iz Republike Srpske) na broj 094/593-069
opcija 103

Ako si sada na telefonu, pozovi me klikom na slušalicu:

Pozovi me (iz Federacije BiH) na broj 094/270-132
opcija 103

Ako si sada na telefonu, pozovi me klikom na slušalicu:

Pozovi me (iz Hrvatske) na broj 064/605-069
opcija 103

Ako si sada na telefonu, pozovi me klikom na slušalicu: